Verzending

Standaard verzendingen binnen Europa:
Uw bestelling wordt bezorgt door UPS of speciaal lengtetransport. Wij maken de keuze afhankelijk van het afleveradres en het volume van u bestelling.
 
Leveringssnelheid:
Wij leveren ca. 80% van ons leveringsprogramma direct uit eigen voorraad. Als uw bestelling voor 15:30 uur ontvangen is en de voorraad toereikend is, wordt uw bestelling dezelfde werkdag verstuurd. Leveringen in Nederland, België, Luxemburg en Noord Duitsland worden de volgende werkdag geleverd. Overige leveringen binnen Europa varieert van twee tot vier werkdagen. Indien u lineaire assen of rails besteld die op maat moeten worden geslepen of moeten worden bewerkt kan de levertijd oplopen. Veelal leveren wij dergelijke orders (indien het materiaal voorradig is) alsnog binnen een à twee werkdagen.
 
Brievenpost:
Het is niet mogelijk om uw order te verzenden middels briefpost, ook niet wanneer het slechts een of enkele kleine producten betreft. Wij verzenden pakketen uitsluiten met UPS omdat zowel u als wij op deze manier verzekerd zijn voor verlies en schade. Daarnaast kunnen wij middels UPS te allen tijde de zending traceren en kunnen wij ervan uitgaan dat er goed met het pakket wordt omgegaan (geen schade door slechte behandeling). Het kan echter voorkomen dat wij ervoor kiezen om uw pakket in een speciale UPS envelop te doen, deze mag door de brievenbus worden geleverd. Hiervoor gelden dezelfde bovenstaande voordelen waardoor de kosten (ook voor ons als zender) op hetzelfde bedrag uitkomen.
 
Zaterdag levering:
Als wij vrijdag verzenden, wordt deze op maandag geleverd. Het kan wenselijk zijn dat de bestelling op zaterdag nodig is. Maak dit bij de klantenservice bekent, zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bekijken.
 
Niemand aanwezig:
Aflevering van uw bestelling vindt doorgaans tijdens kantooruren plaats. Als u niet aanwezig bent zal het pakket nog eenmaal worden aangeboden. Indien er bij de tweede keer niemand aanwezig is ontvangt u een bericht bij welk "pick-up point" uw pakket af te halen is.
 
Bestelling volgen:
Zodra uw bestelling verzonden is ontvangt u een verzendbevestiging, met daarin verzendcode waarmee de bestelling kan worden gevolgd.
 
Afhalen:
Uw bestelling kan ook afgehaald worden in 's Hertogenbosch. Van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Zodra de bestelling klaar staat, wordt u daarover geïnformeerd. 
 
Afwijkende leveringen:
Indien U behoefte heeft aan een andere leveringsmethode. Zoals een koerier, expresse zending, na 18:00 uur of andere leveringsdatum. Stem de mogelijkheden af met de klantenservice.
 
Verzendkosten:
Wij verzenden zonder bijkomende kosten, zolang de totale orderwaarde van uw bestelling boven de 75,00 euro exclusief BTW is. Bij bestellingen met een lagere totale waarde, belasten wij u 10,00 euro bijdragen in de kosten van verzending door. Eventuele afwijkende wensen omtrent verzendingen zijn niet inbegrepen. De klantenservice kan U informeren wat de afwijkende kosten voor een koerier of expresse zending zijn.
 
Leveringen buiten Europa:
Verzenden wereldwijd is geen enkel probleem. Vraag de klantenservice naar de mogelijkheden. De kosten en snelheid zijn van vele factoren afhankelijk. Na inventarisatie van uw behoefte maken wij u graag een passende aanbieding.